Beoordelingen

André is echt een ontzettende aardige leuke man . Heel erg professioneel en doet erg zijn best om betrokken te zijn! Wij zijn heel erg tevreden over zijn werk. Kortom wij raden iedereen arf fotografie aan!

Patric en suzy

"Wij kijken terug op een erg leuke ervaring met André als fotograaf. Vanaf de eerste afspraak heeft André ruim de tijd voor ons genomen om al onze wensen te bespreken. Hierbij was goed te merken dat hij jarenlange ervaring heeft opgebouwd. André is meedenkend, flexibel, professioneel, en heel belangrijk: gezellig en relaxed. Tijdens de bruiloft heeft André op een ontspannen manier alle belangrijke momenten op een prachtige manier vastgelegd. De communicatie verliep super, zowel voor, tijdens als na de bruiloft. Ook heeft André een heel mooi trouwalbum voor ons samengesteld. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en nog steeds erg enthousiast over André!"

Ard en Petra

Een rustige fotograaf die in een korte tijd prachtige en snelle foto's kan maken. Met als gevolg een bijzonder prachtig album! André, echt een fotograaf om aan te bevelen! Hij levert maakt foto's en levert een album met een prima prijs-kwaliteit verhouding!! Bedankt André

Wilna en Joost

We hebben een fantastische dag gehad en enorm genoten. André is zeer relaxt maar ook alert om geen enkel moment te missen en heeft onze dag perfect vastgelegd. Ook zijn flexibiliteit is enorm gewaardeerd toen bleek dat het allemaal iets langer ging duren.

Gerard en Francien

Kwaliteit, service en ervaring zijn top! En dan ook nog in een fijne informele sfeer. Denkt goed mee bij de voorbereidingen en zeer flexibel tijdens de dag! Echt een topervaring gehad met een topfotograaf!

Edgar

Wij waren meer als tevreden met deze fotograaf,luistert goed naar je wensen en wist goed in te spelen met onze kleine man tijdens de fotoshoot op onze mooie dag. Al met al een echte aanrader als fotograaf

Debby en Ruud

Uw beoordeling

Selecteer uw album (optioneel)