Trouwen


Unsplashed background img 1
Werkwijze

Een bruidsreportage laten maken, dat doe je niet elke dag, dus dit gebeurt weloverwogen. Zaken als prijs, kwaliteit en mogelijkheden spelen hierbij een belangrijke rol, maar dat geldt zeker ook voor het contact met de fotograaf. Want samen komen we tot het beste en mooiste resultaat!

Bij mij zijn jullie in alle opzichten (ervaring, kennis en betrouwbaarheid) in goede handen. Tevens is het mogelijk om er een 2e fotograaf of videograaf bij te boeken. Zo mist u niets van alle emoties en gebeurtenissen om jullie heen. Of een romantische loveshoot, zodat jullie mij en de locatie al kunnen ervaren.

kleine impressie van me werkwijze.

klik hier voor film

 

 

 

Albums

Een album van uw trouwfoto's is een blijvende herinnering voor altijd. Daarom werkt ik ook op dit gebied uitsluitend met betrouwbare en professionele leveranciers. U kunt kiezen uit vele soorten albums. Omslagen zijn er onder meer van leder, aluminium, hout of glas. De formaten verschillen van 20 x20 cm tot 45 x 45 cm.

Alle albums worden geleverd in vlakliggende boeken (lay flat) en geleverd in doos of tas. Heeft u speciale wensen, zoals extra albums voor de ouders, een apart album van de feestavond, bedank kaartjes of wat dan ook? Vraag er naar en ik zorg voor een passende oplossing!

 

Wat krijgt u

Bij een standaard reportage krijgt u een fotograaf die er bij is vanaf de voorbereidingen van bruid en buidegom tot het aansnijden van de taart.

Alle bruidsreportages worden geleverd op een USB stick met bewerkte foto's en logo vrij.

Tevens bieden we bij het boeken van een reportage een gratis love-shoot aan.

Optioneel is een tweede fotograag of videograaf.

voorbeeld video klik hier.

 

Andrea en Adriaan

In de vroege ochtend begonnen we de trouwreportage in Ooltgensplaat. vervolgens Andrea ophalen in Nieuw Beierland. We Gingen voor de trouwfotos naar Willemstad. Mooie dreigende luchten kwamen ons tegemoet en helaas ging het regenen en moesten we een aantal keer shuilen. Maar met vrolijke mensen is het toch gelukt. Klein beetje nat reden we naar Zuid Beierland, waar de huwelijks plechtighed plaats vond. Al met al, een geslaagde dag.